Lidmaatschap


Het lidmaatschap bij onze vereniging kost jaarlijks €145,- euro. 
Dit bedrag is inclusief een opleiding door een van onze gecertificeerde instructeurs, gebruik van de verenigingswapens en gratis gebruik van de schietkaarten. 
Dit bedrag is exclusief de jaarlijkse KNSA bijdrage (€42). De KNSA (Koninklijke Nederlandse Schutters Associatie) is onze overkoepelde organisatie. Dit bedrag is exclusief eenmalige inschrijfkosten (€63).

Voor meer informatie, meld u aan via het formulier ''introductieavond'' voor een introductieavond. 
Deze avond is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Wij vertellen u dan alle in-en-outs over de schietsport en wat wij u kunnen bieden als schietsportvereniging. 

Jeugd
Binnen onze vereniging is er een actieve jeugdafdeling. Jeugd vanaf 10 jaar kan lid worden van onze vereniging. Zij mogen onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde instructeurs schieten met luchtdruk wapens. Wilt u hier meer informatie over ontvangen, neem dan contact op via de pagina 'contact'. 

Is sportschieten een kostbare hobby?
De kosten voor een aankomend lid zijn zelf te bepalen. Naast de contributie betaalt u zelf de munitie die u verschiet. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het kaliber, maar dit hoeft zeker niet duur te zijn. Voor goed een aantal euro kunt u heel de avond plezier hebben. Vaak is het zo, hoe groter het kaliber, hoe duurder het schieten wordt. Verenigingswapens staan gratis voor leden ter beschikking. Daarnaast is munitie te verkrijgen aan het uitgifteloket, goedkoopste munitie is €5,-.